Pannacotta med vit choklad
En superenkel och supersmarrig efterrätt!
(4-6 portioner)
5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
3 st gelantinblad
* lägg gelatinbladen i kallt vatten
* dela chokladen i mindre bitar
* koka upp grädden och vaniljsockret
* lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning
* krama ur vattnet från gelatinbladen och lägg dem i blandningen
* rör om
* häll upp i formar och ställ in i kylen 2-3 tim
Servera med färska bär
(4-6 portioner)
5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
3 st gelantinblad
* lägg gelatinbladen i kallt vatten
* dela chokladen i mindre bitar
* koka upp grädden och vaniljsockret
* lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning
* krama ur vattnet från gelatinbladen och lägg dem i blandningen
* rör om
* häll upp i formar och ställ in i kylen 2-3 tim
Servera med färska bär
Labels: efterrätt
0 Comments:
Post a Comment
<< Home